Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.04.2024 21:06:26

Chcete v ČR chalífát?

Chcete v ČR chalífát?

Pro ty, kteří Trikoloru neoprávněně nálepkují, že jsme náckové, že jen strašíme migrací: V Německu již muslimové požadují chalífát. Když jsem byl před třemi lety v Mnichově, pohyboval jsem se v samém centru s obavami, jak to tam vypadalo.

Stačí se podívat na Paříž a jiná města ve Francii, Švédsku, Dánsku. Čtvrtě ovládané migranty natolik, že se do nich policie neodváží vstoupit ani za bílého dne. Domorodé obyvatelstvo se z bezpečnostních důvodů vystěhovalo.

Argumentace že to je tam, ne u nás neobstojí. Jednak už i u nás je třeba v Praze rizikové nejen Václavské náměstí, ale ještě nedávno poklidný Karlín, který je fakticky v centru a migranti, kteří „uprchli“ před válkou mají dostatek peněz na nákup nemovitostí v něm.

U nás to zatím není takové jako v západních zemích Evropy, ale to se zřejmě brzo změní díky „migračnímu paktu“. Naše vláda se prý alibisticky při hlasování zdrží, namísto aby ostře vystoupila proti. V Evropě je již tolik migrantů, že je v té staré podobě ztracena. Není cesta zpět a hrozba občanské války se den ze dne zvětšuje.

Nad Evropou se stahují mračna, já se toho nejhoršího doufám nedožiji, ale lituji naše děti a vnuky. Trikolora je pronárodní a protiunijní strana. Díky společné kandidátce s SPD nehrozí, že váš hlas propadne. Pokud vás štve současná vláda a EU, žádám vás o váš hlas v Eurovolbách a o kroužek pro naši kandidátku, Zuzanu Majerovou. Nedejte prosím na mediální nálepky.

Kdo si mě pamatuje z Federálního shromáždění ví, že jsem se vždy pral za správné věci. Politikou jsem nezbohatl, ale s koncem federace jsem s ní skončil, znechucen metodami a praktikami politiky. Zůstal jsem stejně zásadový dodnes a pokud bych nevěřil našim „třem pilířům“, v Trikoloře bych nebyl. Ještě jednou vás žádám o hlas pro „naši Zuzanu“. Tohle totiž hrozí i u nás:

Z Německa chtějí chalífát. Gangsta pop-islamisté jsou dosud nepoznaná hrozba (idnes.cz)

Konec chalífátu v roce 1924 způsobil, že muslimové byli okradeni o svobodu. Muslimský svět je nyní rozdělen na slabé jednotlivé státy, výsledkem čehož jsou různé katastrofy, jako je genocida v Palestině. Jediným možným způsobem nápravy je znovu obnovit chalífát...

Takový výklad dějin zaznívá ve videích islamistické iniciativy Muslim Interaktiv. A nejen v nich. „Chalífát je řešením,“ skandovali přívrženci skupiny na víkendovém propalestinském shromáždění, které pobouřilo Německo. Řada německých politiků ho odsoudila jako teroristickou propagandu.

Šok vyjádřila i německá média. „Enormně nebezpečný potenciál „pop-islamistů,“ zní například titulek komentáře německého deníku Die Welt. Podle jeho autora Jörna Lauterbacha je skupina riziková svou schopností působit stylověji a atraktivněji než jiné islamistické organizace. Muslim Interaktiv podle něj účinně využívá sociální platformy, jako je Instagram či TikTok, a chlubí se západními symboly statusu, zatímco šíří tvrdé islamistické názory.

Mládež lákají na rapovou stylizaci

„Ti, kteří dosáhli zjevných úspěchů ve skutečném světě a opustili zadní místnosti mešit, pravděpodobně rychle porostou. A stanou se pro napadenou společnost nebezpečnějšími, než kdy byly jednotlivé útoky,“ myslí si komentátor.

Za pop-islamisty začala skupinu s odkazem na pozorovatele z řad bezpečnostních složek nazývat německá média v souvislosti s vystupováním jejích členů na veřejnosti. Jsou fyzicky zdatní, nosí mikiny s kapucí, řídí sportovní auta: jejich stylizace výrazně reflektuje populární hip-hop kulturu. Německá tajná služba Spolkový úřad pro ochranu ústavy varuje, že skupině se daří oslovovat zvláště mladé lidi.
Zdroj a foto idnes.cz
Michal Malý, místopředseda MO Trikolora Praha 8

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama